Bake&Sweet -11-12/2019
wydarzenia ZAPOWIEDZI PRZYSZŁOROCZNYCH TARGÓW BRANŻOWYCH pomysł na biznes TRADYCYJNE WYPIEKI ŚWIĄTECZNE dodatki i surowce PĄCZKI TWAROGOWE | PIECZYWO KUKURYDZIANE | CIASTA PIERNIKOWE I KORZENNE | POMADY WODNE | MIESZANKI DO PRODUKCJI BEZY | POLEPSZACZE TOSTOWE | MIKSY DO WYPIEKU CIAST CREME BRULLE | ŚMIETANKOWE I WANILIOWE KREMY BUDYNIOWE | ZACIEMNIANIE PIECZYWA | PODSUMOWANIE NOWOŚCI PIEKARSKO-CUKIERNICZYCH W 2019 ROKU technologie i urządzenia MULTIDROPY | NATŁUSZCZANIE BLACH I FORM WYPIEKOWYCH | LINIE DO CHLEBA | PIECE OBROTOWE 10. rok na rynku piekarnie CUkiernie 11-12 (107-108) LODZiarnie gastrOnOmia LISTOPAD/GRUDZIEń 2019 / ISSN 2082-6370 / NAKŁAD 6 000 EGZ.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz