Bake&Sweet 7-8/2019

Od ziarenka do bochenka 7
20 lat razem 8
Jesienią w Stuttgarcie 10
Gofry przez cały rok 12
Dla 2,5 miliona diabetyków 14
Ptysie bez zaparzania 16
Ciasteczka w amerykańskim stylu 18
Żytnie znaczy zdrowsze 20
Czekolada na biało i na kolorowo 23
Szałwia hiszpańska wciąż na topie 24
Nie wszystko co w proszku jest mlekiem 26
Naturalne składniki – tego oczekują konsumenci 28
Dla każdego to, co lubi 29
Jedna maszyna - wiele możliwości 30
Czym kroić chleb: tarczą czy sierpem? 32
Precyzyjny, szybki i higieniczny 35
Czym schładzać ciasto? 37
Aby czekolada była najlepsza 38
Chleb prześwietlony promieniami X 39
Żelazka do tartaletek 40
woda z kranu jest za ciepła? 41
Jak osiągnąć kremistość lodów? 42

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz