Bake&Sweet 9-10/2019

pomysł na biznes  PRODUKTY TRADYCYJNE WPISANE NA LISTĘ MRIRW dodatki i surowce  BABKI Z MIESZANEK BISZKOPTOWO-TŁUSZCZOWYCH | MASY MAKOWE | MIKSY CIAST KOKOSOWYCH | POLEPSZACZE DO PIECZYWA MIESZANEGO | INTENSYWNIE CZEKOLADOWE BROWNIE | MIESZANKI DO PRODUKCJI CIASTECZEK KRUCHYCH | PIECZYWO BEZ MĄKI I BEZ DROŻDŻY | ATRAKCYJNE RED VELVET technologie i urządzenia  PIECE TERMOOLEJOWE | MIESIARKI Z DZIEŻĄ STAŁA | WAŁKOWARKI | STUDZENIE PRÓŻNIOWE 9. rok na rynku piekarnie CUkiernie 09-10 (105-106) LODZiarnie gastrOnOmia WRZESIEń/PAźDZIERNIK 2019 / ISSN 2082-6370 / NAKŁAD 6 000 EGZ.

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz